Spotkanie z kulturą japońską 23 czerwca 2018

Zwyczajem lat ubiegłych organizujemy czerwcowe spotkanie z kulturą japońską, które w tym roku zaplanowane jest na  pierwszą wakacyjną sobotę. Wśród atrakcji będą: film ze ścieżką dźwiękową po japońsku ( napisy po angielsku), śpiewanie w formule karaoke po japońsku, ceremonia parzenia herbaty, pokaz tradycyjnego karate, taniec yosakoi.

Osoby, które nie są związane z naszą fundacją, ani z Centrum Językowym B.J.,  mogą uczestniczyć w tym wydarzeniu po zakupieniu symbolicznej cegiełki na rozwój działań statutowych Fundacji Ai. Zapraszamy do kontaktu przed rozpoczęciem programu (godz. 11.00). Wydarzenie odbędzie się na sali teatralnej przy ul. Tuwima 34 w Łodzi.

Z uwagi na przepisy dotyczące ochrony wizerunku będziemy prosić Państwa przed rozpoczęciem spotkania o wyrażenie zgody na dokumentowanie spotkania.